TAF'12 Tampere Art Factory 7- 27.5

Tampere Art Factory - TAF'12 - TAMKin Kulttuurialan opiskelijoiden jokakeväinen tapahtuma, sarja näyttelyitä, näytöksiä ja tapahtumia, käynnistyi eilen. TAFin ensimmäisellä viikolla pääosassa ovat kansainväliset vieraat, joita saapuu Finlaysonille yhteensä n. 40 opettajaa ja 20 opiskelijaa, eilen maanantaina käynnistyi osa työpajoista.
Tutustu kansainvälisen viikon ohjelmaan ja vieraisiin täällä!

TAFin avajaisia pidetään perjantaina 11.5., jolloin avautuu Kuvataiteen koulutusohjelmasta valmistuvien lopputyönäyttely ERO sekä muita TAF-näyttelyitä. Varaslähtö tapahtui jo viime perjantaina, jolloin Mältinrannassa vietettiin avajaisia - kts. edellinen blogiteksti!
Tietoa näyttelyistä löytyy täältä!

Perjantaina 11.5. alkaa myös tapahtumien sarja: tiedossa bileitä, musiikkitapahtumia, klubi-iltoja. Ensimmäisinä ovat peräti kahdet "viralliset" TTVO:n keväthipat, perjantaina 11.5. TAFTASTIC Laternassa ja lauantaina 12.5. "Kevättä housuissa" Klubilla. Lauantaina opiskelijat ovat mukana myös Museoiden yössä!
Tietoa tapahtumista ja linkkejä täältä, uusia tietoja päivitetään!

Elokuvia, animaatioita ja televisio-ohjelmien pilotteja pääsee katsomaan torstaina 24.5., jolloin Niagarassa on klo 13-16 opiskelijatöiden näytöksiä. Samana päivänä, 24.5.. on myös lopputyönäytös Plevnassa klo 17.30.
Näytöksien ohjelmat lähipäivien aikana täältä!

Tervetuloa!